Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


kuih-muih
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
kuih muih



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Tuesday, 1-Aug-2006 11:07
Pertunangan Yus dan Hairil
Tanggal 29 Julai 2006, di Kg. Gumut Tambahan, Tg. Malim telah berlangsung majlis pertunangan rakan sekolah saya, Yusliana atau nama manjenye Euz dengan teman sehati sejiwanye, Hairil yg diadakan dengan penuh kesederhanaan tetapi meriah...Hantaran pihak wanita bertemakan purple dan as per Euz's request nak flower jugak bunga dulangnya...So these are one week punye hasil sebab cik Euz kita ni bagitau last minute...hehe..anyway nice event, makan pun sedap... tapi gambar tak clear sangatla certain pictures tu..kamera problem... tapi i'm in the progress of getting the clearer picture to share with all of you... insyaAllah... Thanks Euz for giving me chance... :->

© Pidgin Technologies Ltd. 2016